Niagara Fallen

Sjukt rolig resa till Niagara fallen och Kanada! Hade verkligen hur trevligt som helst! Resan började på Lördag morgon då Sandy stod utanför mitt hus med sin bil klockan 06. Det hela började med att ratten fastna då vi skulle ut från min utfart, Sandy fick panik. Men det var ju ingen unte och det fixade lätt :P Många mil, några kiss pauser, många olika vägar, och många ställen där man inte kunde lyssna på annat än brus eller country musik senare så var vi framme i Kanada.












Hade en nervös respartner med mig då vi skulle genom tullen och poliskillen fråga om vi hade alkohol med oss och jag sa nej även fast vi hade det. Men inte blev vi tagna av kanadensiska polisen för det..

När vi kom fram på vårat hotell så kunde man inget annat än att skratta, det första vi gjorde var att ta det vidriga överkastet och kikade in badrummet som mot våran förvåning såg helt ok ut. Vi bytte om från våra mjukiskläder och gick ner till clifton hill (the street of fun som den heter) som bara var typ 2 minuters gångavstånd. Vi gick ner för gatan och hittade nå mysiga souvenir butiker, och gick en snabbis ner och kikade lite snabbt på vattenfallen. Och jag skickade ett mms för 550 kr. (Hoppas du gillade bilden mamma :P)
Efter det gick vi till en ute servering och tog en bärs. (NICE)



Vi gick sedan till systemet och bunkra upp oss lite för kvällen. (OFTA VI HITTA SVENNEDRICKA?!)


Vi gjorde oss i ordning, tog en miljon egokort, förfestade och sedan drog vi ut till en club. Dansade i några timmar som kändes som 20 minuter, sedan blev det sängen.





Söndagen klev vi upp runt 9, och drog och käkade frukost. Sedan gick vi och tog miljoners kort på vatten.



























Vi gick även ut och festade på söndagen. Här är chillarn:


 Girl look at that body, I work out!

Tack Sandy <3

2 kommentarer:

  1. Snygga chicks ;D.
    Otroliga bilder. Ett av alla ställen som man måste besöka innan man dör... <3

    SvaraRadera
  2. Superfina bilder!!!!!! :D :D


    Sveeennneeedriiicka ! :D

    SvaraRadera